Fibromyalgi og hofteflexorsmerter

Danish

Det er ikke ualmindeligt at opleve hoftefleksproblemer eller smerter i dette område, mens man lever med fibromyalgi. Hofterne, hoftefleksorerne og korsryggen korrelerer med fibromyalgi smertezoner på grund af smertefulde områder omkring korsryggen, mange flere triggerpunkter og andre tilstande, der påvirker de omkringliggende områder. 
Hofteflexormusklerne tillader dine hofter at bevæge sig fleksibelt.  Du angriber disse muskler, når du bevæger dine ben, og det betyder, at dine hofter er involveret i de fleste af de bevægelser, du foretager i løbet af den gennemsnitlige dag.

En sund person kan muligvis ikke fortælle, hvor ofte de bruger deres hofteflektorer, men alle, der lever med fibromyalgi, der oplever hoftebleksmerter, vil være mere opmærksomme på det.

Jeg har personligt behandlet hofteflexorsmerter og senere genopbygget disse områder, mens jeg udviklede fibrosikre øvelser efter min fulde hysterektomi for tre år siden. Ja, jeg forstår det. Jeg vil komme nærmere ind på dette senere i den nederste del af denne artikel.

Selvom der er nogle kendte skader og tilstande, der kan forårsage hofteblekssmerter, kan det være vanskeligt at identificere en direkte årsag til den smerte hos nogen med fibromyalgi, bortset fra de mange daglige aktiviteter, som jeg ofte henviser til.

Vi kunne behandle smerten som et andet symptom på den diagnosticerede tilstand, eller vi kan bruge mere tid på at bestemme en nøjagtig årsag til smerten. Under alle omstændigheder er fibromyalgi og hofteflexorsmerter ofte ødelæggende, hvis de ikke behandles effektivt og hurtigt.

Advertisement

Forståelse F ibromyalgia og hoftebøjer
Pain 

Hip flexorsmerter omtales ofte som flexor senebetændelse. Smerten fra denne tilstand kommer typisk fra en eller begge af følgende muskler: illicacus og psoas. Disse muskler grupperes ofte som en enhed kaldet illiopsoas.

Psoas er ansvarlig for en masse generelle smerter i ryggen og benene, fordi de siddepositioner, som de fleste mennesker indtager i løbet af dagen, får musklerne til at forkortes i lang tid. Når du står op og begynder at bevæge dig igen, ønsker denne muskel ikke at forlænges og fungere korrekt.

For dem, der har fibromyalgi, kan smerten komme fra andre muskler, der hjælper hofterne med at bevæge sig. Dette inkluderer quadriceps, selvom disse muskler er lavere end de fleste hoftefleksorer.

Mens flexor tendinose forårsaget af en skade eller et problem, der ikke er relateret til fibromyalgi, kan fokusere på en specifik muskel eller hofteområde, kan fibromyalgi-patienter opleve smerter, der er i dette område af kroppen spredt. Årsagen til smerten er ofte uforklarlig, som det typisk er tilfældet med fibromyalgismerter.

Behandling af  fibromyalgi og Hüftbeugerschmerzen 

En enkel måde at forhindre nogle fibromyalgi og hoftefleksorsmerter er at undgå at sidde i en position i lang tid. Stå op og bevæg dig regelmæssigt, så dine muskler ikke har tid til at forblive i en position.

Advertisement

Du hører ofte, hvordan jeg anbefaler sikker og effektiv træning, og hvor vigtigt det er at deltage i et vist træningsniveau for at holde din krop stærkere og mere fleksibel. Dette er en anden anbefaling til hofteflexorsmerter.

Som et alternativ til stropperne og / eller at pege din nakke fremad, skal du bringe en stol tæt på dig, mens du ligger på gulvet, og kryds derefter det ene ben over det andet og hold. Stolen fungerer som en person eller terapeut, der hjælper dig med at strække sig mere sikkert og effektivt.

Jo mere du lærer at bevæge dig, og hvordan vinkler og overkompensation betyder noget, desto lettere er det at forhindre nogle årsager til muskelsmerter. Du kan  følge mig på Fibro Fit People- siden for at lære flere måder, hvorpå du sikkert og forsigtigt kan arbejde på disse sårbare områder. Videosektionen viser øvelser som mine ”Side by Side” -øvelser, der hjælper med at arbejde hofter og nedre del af ryggen, piriformis og mere.

Jeg arbejder også med kvinder, der har haft hysterektomi og andre maveoperationer for forsigtigt at styrke disse sårbare områder. Jeg har været der, og ja, det er muligt at føle mig stærk efter en hysterektomi, mens jeg lever med kompleksiteterne i fibromyalgi og medbetingelser.

Den rute, jeg fører her, kan gøres godt når som helst, især efter at have siddet mig.  Vi laver et ben (ingen sko) til lige over ELLER under knæet (dette løsner hofterne) og trækker derefter armen til samme side og føler lyset fra dine hofter strækker sig gennem dine skrå sider. Her satte jeg min hæl lige over knæet, ikke på selve knæet.

Advertisement

Noget anderledes end yoga, hvad vi gør er at have flere træningsteknikker til fibromyalgi. Undgå derfor at presse ind i knæet eller indersiden af ​​det modsatte ben. Tanken er at løfte og strække bevægelsen. 

Hvis du tilbringer meget af din dag ved dit skrivebord, skal du investere i en kontorstol, der er meget justerbar. Løft stolen og lad dine hofter hvile over dine knæ. Denne position er sundere for dine hoftefleksorer og kan eliminere smerter forårsaget af forkortelse af disse muskler i den typiske kontorstolposition. Du kan også overveje et stående skrivebord, der giver dig mulighed for nemt at hæve dit arbejdsområde.

Jeg begyndte at bruge et stående skrivebord sidste år og synes det var meget nyttigt, faktisk står jeg nu ved mit skrivebord mere end jeg sidder. (Bemærk: Nogle stående skriveborde kan være vanskelige at bevæge sig op og ned på skuldrene, så det kan være nødvendigt at få et stående skrivebord, der bruger elektriske kontroller til at flytte positioner)

Lider du også af lændesmerter?
Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du rulle ned til bunden af ​​artiklen i nedre rygsmerter her og tjek Low Back Trax-enheden, som er både effektiv og let at bruge !! 

Regelmæssig vægttræning og meget blid strækning (udført sikkert) kan hjælpe med at holde disse muskler stærke og fleksible. Igen, sørg for at undgå overdreven siddning, da det kan sabotere indsatsen for at være effektiv træning.
Mange tak !! Lisa.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *