Jeg Er Træt Af At Være Syg Af Fibromyalgi

Danish

At have en kronisk tilstand som fibromyalgi er et problem for dig, især når du har mange andre ting som min. Det vokser og aftager, men det forsvinder aldrig, i det mindste passer det ikke mig. I øjeblikket må jeg sige, at det er så alvorligt som nogensinde. Mit niveau af smerte

På grund af fibromyalgi har det reduceret mig så meget, at selv min positive holdning lider. Jeg er så syg af at være syg af fibromyalgi. Min eneste flugt er den drøm, jeg sover, men nu er fibromyalgismerter forkert repræsenterer mine drømme, og nu kan jeg ikke engang undslippe. Jeg vågner så dårligt, at det får mig til at skrige bare for at bevæge mig. Jeg er lige så træt, når jeg står op, som da jeg gik i seng. Relief synes at undslippe mig i disse dage.

d70940ed7a55572f684ea451a8a08f84

Få mere træning, det er hvad de siger. De ved ikke, hvor svært det er at gøre, når hver bevægelse får dig til at ønske at få en solbrun med smerter forårsaget af fibromyalgi. 

Når du går en bestemt afstand, føles rygsøjlen som om den er kollapset og desintegreret. Jeg gør hvad jeg kan, jeg går korte afstande, jeg løfter benene i stolen, men det er svært. Jeg vil gerne, at andre skal forstå, hvor svært det er at tabe sig. Jeg prøver virkelig. Uden at være så aktiv, som du vil, er det en meget vanskelig ting at gøre. Jeg ved, at min vægt, der blev taget efter jeg blev syg, forværrer det. Det forværrer også mit selvbillede, som ikke hjælper ting. Jeg ville ønske, at jeg kunne miste det, og jeg prøver så hårdt.

Tag din medicin. Det lover jeg, som jeg fik at vide, men det hjælper mig ikke nok. Jeg savner dem, og jeg var heldig ikke at tilbringe dagen i en bold på jorden, så jeg ved, at de hjælper, men de gør ikke nok. Der skal være noget, der kan hjælpe mig med at give mit liv tilbage. Depression? Selvfølgelig kæmper jeg for depression. Når ingen del af din krop ikke skader hele tiden, kan du også være deprimeret. Jeg tror, ​​de af os, der arbejder med dette, er meget stærkere end folk tilskriver os.

Advertisement

Jeg kan ikke engang spise uden at have oplevet symptomer. Jeg spiser noget, det får mig til at løbe på badeværelset. Der er ikke et eneste aspekt af livet, som fibromyalgi-sygdom eller mangfoldigheden af ​​sameksisterende tilstande ikke berører. Du kalder det, der er en dårlig effekt, der følger med det. Symptomerne føder hinanden, og de forværrer de andre. Jeg prøver at forblive positiv. 

Jeg ved, at det vil gå, og jeg vil have det bedre, men selv da føler jeg mig ikke godt. Jeg har held og lykke, men der er stadig fibromyalgismerter, depression, maveproblemer osv. Dog er der bedre tider, hvor jeg kan gøre mere og nyde mere, men hvad skal jeg gøre i mellemtiden? Jeg er fysisk, mentalt og følelsesmæssigt udmattet. Jeg mister håbet om, at der kommer gode dage, og at der kan findes lettelse. Jeg må ikke lade mig være sådan, jeg må altid tro, at der er håb, men for nu er det vanskeligt. Jeg må holde tanken om, at dette også vil ske. Jeg håber bare, det går hurtigt.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *