Fibromyalgi Og Hofteflexorsmerter

Danish

Det er ikke ualmindeligt at have hoftefleksproblemer eller smerter i dette område, når man lever med fibromyalgi. Hofterne, hoftefleksorerne og korsryggen korrelerer med fibromyalgi smerter på grund af følsomme områder omkring korsryggen, mange flere områder med triggerpunkter og andre tilstande, der påvirker de omkringliggende områder.


Hofteflektorer giver dine hofter mulighed for at bevæge sig fleksibelt.  Du samler disse muskler, når du bevæger dine ben, hvilket betyder, at dine hofter er involveret i de fleste af de bevægelser, du foretager i løbet af den gennemsnitlige dag.

En sund person er måske ikke klar over, hvor ofte de bruger deres hoftefleksorer, men alle, der lever med fibromyalgi, der oplever hofteflexorsmerter, vil være opmærksomme på dette med regelmæssige intervaller.

Jeg har personligt behandlet hofteblekssmerter og senere forstærket disse områder, mens jeg udviklede mere fibrosikre øvelser efter min fulde hysterektomi for tre år siden. Ja, jeg har det. Jeg vil diskutere dette mere detaljeret senere i den nederste del af denne artikel.

Selvom der er nogle kendte skader og medicinske tilstande, der kan forårsage hoftebleksmerter, kan det være vanskeligt at identificere en direkte årsag til denne smerte hos nogen med fibromyalgi, bortset fra de mange daglige aktiviteter, jeg ofte henviser til.

Advertisement

Vi kan behandle smerten som et andet symptom på den diagnosticerede tilstand eller tage mere tid på at bestemme en nøjagtig årsag til smerten. Uanset hvad angår fibromyalgi og hoftefleksorsmerter ofte ødelæggende, hvis de ikke behandles effektivt og hurtigt.

Forståelse F  ibromyalgia og
hoftebøjer Pain 

Hip flexorsmerter omtales ofte som flexor tendinose. Smerten fra denne tilstand kommer normalt fra en eller begge af følgende muskler: Illicacus og Psoas. Disse muskler tages ofte sammen som en enhed kaldet illiopsoas.

Psoas er ansvarlig for en masse generelle smerter i ryggen og benene, fordi de siddepositioner, som de fleste har i løbet af dagen, får musklerne til at forkortes i lang tid. Når du står op og begynder at bevæge dig igen, vil den muskel ikke længere forlænges og ikke fungere ordentligt.

For mennesker, der lider af fibromyalgi, kan smerten komme fra andre muskler, der hjælper med at bevæge hofterne. Dette inkluderer quadriceps, selvom disse muskler er lavere end de fleste hoftefleksorer.

Mens flexor tendinose forårsaget af en skade eller et problem, der ikke er relateret til fibromyalgi, kan målrette mod en bestemt muskel eller hofteområde, kan fibromyalgi-patienter opleve smerter, der spreder sig i hele dette område af kroppen. Årsagen til smerten er ofte uforklarlig, som det normalt er tilfældet med fibromyalgismerter.

Advertisement

Behandling af   fibromyalgi og hoftefleksersmerter 

En nem måde at forhindre fibromyalgi og hoftefleksormuskler er at undgå at sidde i samme position i lang tid. Stå op og bevæg dig regelmæssigt, så dine muskler ikke har tid til at sidde i en position.

Du hører mig ofte komme med en anbefaling om sikker og effektiv træning og vigtigheden af ​​at deltage i en bestemt mængde træning for at holde din krop stærk og fleksibel, og dette er også en anbefaling til hofteflexormuskler.

Som et alternativ til at bringe stropperne og / eller nakken fremad, skal du bringe en stol mod dig, mens du ligger på gulvet, og kryds derefter det ene ben over det andet lige over knæet og hold. Stolen fungerer virkelig som en person eller terapeut, der hjælper dig med at strække sig på en mere sikker og mere effektiv måde.

Jo mere du lærer at bevæge dig, og hvordan vinkler og overkompensation betyder noget, desto lettere er det at undgå nogle af årsagerne til muskelsmerter. Du kan følge mig på   Fibro Fit People-   siden for at få flere måder at arbejde disse følsomme områder sikkert og forsigtigt på. I videosektionen kan du se øvelser som mine ”side til side” -øvelser, der hjælper med at arbejde hofterne og lænden, piriformis og mere.

Jeg arbejder også med kvinder efter hysterektomi og andre maveoperationer for forsigtigt at styrke disse følsomme områder. Jeg har været der, og ja, det er muligt at føle mig stærk efter en hysterektomi, og mens jeg lever med kompleksiteten af ​​fibromyalgi og medbetingelser.

Advertisement

Det stykke, jeg udfører her, er godt at altid gøre især efter at have siddet.  Vi trækker på det ene ben (ingen sko) til lige over ELLER under knæet (dette løsner hofterne) og trækker derefter armen op på samme side og føler, at lyset i dine hofter strækker sig gennem dine skrå sider. Her satte jeg min hæl lige over knæet, ikke på selve knæet.

Noget andet end yoga, hvad vi gør er mere vifte af bevægelsesteknikker til fibromyalgi. Undgå derfor at skubbe ind i knæet eller inde i det andet ben. Tanken er at løfte og strække bevægelsen. 

Hvis du tilbringer en stor del af din dag ved et skrivebord, skal du investere i en kontorstol, der er meget justerbar. Løft stolen, så dine hofter hviler over dine knæ. Denne position er sundere for dine hoftefleksorer og kan eliminere smerter forårsaget af forkortelse af disse muskler i den typiske kontorstolposition. Det kan også være en god idé at overveje et stående skrivebord, der giver dig mulighed for nemt at løfte dit arbejdsområde.

Jeg startede et stående skrivebord sidste år og synes det var meget nyttigt, faktisk er jeg mere ved mit skrivebord nu end jeg er. (Bemærk: Nogle stående skriveborde kan være vanskelige at lægge op og ned på skuldrene, så du skal muligvis have et stående skrivebord, der bruger elektriske betjeningselementer til at bevæge positioner)

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *